Palletrecycling

Reduceer uw Hout afval met een Palletbreker van Lumago.

Wanneer u bij uw bedrijf veel houtafval genereert, blijft u vaak met veel afval zitten. Lumago heeft voor u de ideale oplossing: met een palletbreker wordt uw afval flink in volume, wel 80%, gereduceerd. Sommige bedrijven blijven veel met houtafval zitten, bijvoorbeeld als er veel gewerkt wordt met wegwerp pallets. Lumago heeft voor dit soort bedrijven een palletbreker palletkraker die het totale volume van het hout kan verwerken tot een veel kleiner volume. Grote stapels hout kunnen in de weg liggen, en de kosten voor de verwerking van het afval kan flink oplopen. De palletbreker maakt een eind aan deze problemen.

Ook een industriële palletbreker is beschikbaar
U kunt nog meer halen uit uw hout afval met een palletbreker of palletkraker. Als u deze gebruikt in combinatie met een industriële boiler of houtkachel. De industriële boiler of houtkachel kunt u gebruiken om de hout snippers, uw eigen afval uit de palletbreker of palletkraker, te verbranden. U kunt bovendien de industriële boiler vervolgens gebruiken om uw pand te verwarmen. Zo slaat u twee vliegen in één klap.

Nieuw! Nu ook leverbaar in een S versie!
Naast de basis machine is er een nieuwe “S-Versie” ontwikkeld. Deze machine kan dmv een speciaal ontwikkelde hydro-unit 20-25 pallets recyclen.

Over Lumago bv
Lumago is leverancier van afvalreductiemachines en specialist op dit gebied. Wilt u een nieuwe of gebruikte machine kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze hout versnipperaars,palletbreker en andere shredders op onze website. Voor meer informatie kunt u onderstaand contact formulier in vullen.

Voordelen van deze palletbreker:

  • Reduceert 50-80%
  • Slechts 7,5 KW
  • Prijs/invoerbreedte ratio onverslaanbaar
  • Lease optie
  • Eenvoudige bediening
Download hier de folder van deze palletbreker: