Lumago bv introduceert een nieuwe innovatie

De Lumago palletbrekers  type Hyena 1300/170 + type Python 1300 (april 2020)

Met deze nieuw ontwikkelde machines komt Lumago tegemoet aan de wensen van de markt, om compacte machines met een laag energieverbruik te ontwikkelen, waarmee b.v. houten (wegwerp) pallets, planken, kratten, kisten etc. en andere breekbare produkten, tot “handgrootte”stukken verkleind kunnen worden.

Vooral bedoeld voor groothandelbedrijven, logistieke centra, machinefabrieken, magazijnen, bouwplaatsen etc waar dagelijks enkele tientallen (wegwerp) pallets op de afvalhoop of in de afvalcontainers belanden.

Hierin is ze geslaagd met 2 innovatieve machines, type Hyena 1300/170 en type Python 1300, beiden met een geïnstalleerd vermogen v.a. slechts 7,5 kw.!!! en waarmee respectievelijk 10-20 en  10-50 stuks pallets/uur verkleind kunnen worden. De volume reductie bedraagt wel 80%, dus een forse besparing op afvoer en stortkosten. Opgemerkt dient te worden dat het eindproduct zelfs een positieve waarde kan hebben ipv kosten.

De machines zijn uniek en enig in hun soort op de huidige markt. Zie ook onze video’s en/of ons YouTube kanaal “Lumago Machines B.V.”